Skip to content

Cursus uitleg

Cursus inhoud

AssistCare biedt de cursus laborant Venapunctie Doktersassistente, Verpleegkundige en Verzorgende IG aan. Bij deze cursus krijg je informatie toegeleverd via E-learning. Op basis hiervan maak je daarna een kennistoets.
Het dagdeel van de cursus bestaat uit een praktijktraining op locatie.
De praktische vaardigheid wordt u bijgebracht middels instructie en training op een prikarm.
Wanneer je na het volgen van de cursus graag in aanmerking komt voor persoonlijke begeleiding om de vaardigheid meer in de vingers te krijgen is dat bespreekbaar. Wij vragen aan jou de aftekenlijst die je toegestuurd krijgt, geparafeerd retour te zenden met aantoonbare ervaring of 20 zelfstandig uitgevoerde venapunctie die afgetekend zijn.

Diensten

Wij bieden het beste en meest nauwkeurige personeel

AssistCare biedt het beste en meest nauwkeurige personeel aan voor verschillende locaties: bij de huisarts in de praktijk, in verpleeg- en ziekenhuizen en op elke andere plek waar tijdelijk of langdurig hulp met bloedafname nodig is. Denk hierbij ook aan plekken die door afwezigheid van vaste medewerkers opgevuld dienen te worden voor korte of lange termijn.

Diensten

ZZP’er ofwel freelancer?

Ben jij ZZP’er ofwel freelancer, werkzaam in de zorg is jou achtergrond Doktersassistente, Verpleegkundige, Verzorgende IG ben jij op zoek  naar leuk en uitdagend werk? Dan nodigen wij je uit om geheel vrijblijvend contact met AssistCare op te nemen. Wat AssistCare voor jou kan betekenen is dat wij samenwerken met een detacheringsbureau en jou eventueel kunnen voorzien van een bloedmooie bloedafname plek. Vul het formulier in

Een groot voordeel van werken voor AssistCare is de flexibiliteit in je uren. Werk jij liever ‘s ochtends zodat je nog iets aan je middag hebt? Geen probleem. Daarnaast kun je jouw lichamelijk belastende functie in de zorg goed vervangen voor een functie in de bloedafname. Een bloedmooie baan met volop patiëntcontact.

Diensten